RC Neptun d.o.o. - o nama


Ronilački centar Neptun d.o.o. je tvrtka koja pruža usluge u podvodnim radovima s kvalificiranom ljudskom posadom, profesionalnim roniocima i inženjerima s 15 godina radnog iskustva u lukama na području cijelog Jadrana i Europe. Tijekom dosadašnjeg rada tvrtka je stekla zapažen poslovni ugled na tržištu zahvaljujući stručnom i profesionalnom odnosu prema radu i obavljenim poslovima. Naš podvodni tim i tehničari u potpunosti čuvaju najvišu razinu usluge i profesionalo obavljaju poslove u skladu sa zadanim sigurnosnim normama na svakoj ugovorenoj radnoj lokaciji.

Opremljeni smo modernim priborom i alatima koji nam omogućuju da vršimo podvodne preglede i podvodne radove u najzahtjevnijim uvjetima. Sukladno zahtjevima naručitelja, zajedno s našim partnerima u mogućnosti smo ponuditi cjelovita rješenja po sistemu ključ u ruke koja sadržavaju vrhunske materijale, pouzdano i kvalitetno izvođenje radova uz poštivanje zakonskih normi i vremenskih rokova.

Partneri smo tvrtke MARINETEK za postavljanje pontona i opreme za marine te jedini ovlašteni izvođač u Hrvatskoj za postavljanje SEAFLEX (Švedska) gumenih sustava za sidrenje pontona, valobrana i sidrenih plutača.